Grootkoor Project Gospelkoor Edoza zaterdag 14 oktober 2023

Na twee magere corona-jaren en een soort van opbouwjaar, heeft Gospelkoor Edoza wel weer eens zin in een uitdaging… en een zangfeest met elkaar, met jou, met iedereen. Zelf zijn we bezig met het instuderen van een heel aantal nieuwe liederen die we graag een keer ten gehore brengen. Maar we proberen de uitdaging breder te trekken.

Wij hopen daarom dat er veel gemeenteleden, oud Edoza-leden, familie, vrienden of bekenden en belangstellende zijn die van zingen houden en de uitdaging aan willen gaan om éénmalig deel uit te maken van een Grootkoor. Daarvoor gaan wij het komende half jaar alles in het werk stellen om deelnemers te voorzien van muziekstukken en digitale ondersteuning voor het aanleren van 4 of 5 liederen die we op zaterdag 14 oktober ‘23 ook nog met elkaar willen oefenen. Tijdens een Sing-in diezelfde avond willen we die liederen als Grootkoor uitvoeren voor een hopelijk goed gevulde Grote Kerk. Daarvoor kun je dan iedereen uitnodigen die jou weleens in een koor wil zien zingen of die zelf ook van zingen houdt; want ook voor samen zingen van bekende gospels/liederen zal voldoende tijd worden ingeruimd tijdens de Sing-in die avond.

 Dus ben je enthousiast en zou je graag deel willen uitmaken van het Grootkoor;

  • reserveer dan de hele zaterdag 14 oktober 2023,
  • stuur alvast een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat je belangstelling hebt (dit verplicht je nu nog tot niets), of geef je belangstelling door aan 1 van de koorleden,
  • houd voor jezelf wat ruimte vrij het komende half jaar om af en toe aan thuisstudie te doen.

Houd je van zingen maar wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn, of luister je liever alleen;

  • reserveer dan zaterdagavond 14 oktober 2023,
  • wees getuige van optredens van Gospelkoor Edoza en van het Grootkoor,
  • zing lekker mee bij de samenzang-liederen tijdens deze Sing-in.

We zijn druk bezig met het uitwerken van onze plannen en komen zo spoedig mogelijk met meer informatie. Houd berichtgeving goed in de gaten. Wanneer je je (vooralsnog vrijblijvend) als belangstellende aanmeldt, dan proberen we je ook rechtstreeks te informeren. Uiteraard komt er nog een periode van definitief inschrijven. Deelname aan het Grootkoor project zal ook een gereduceerde deelnameprijs met zich meebrengen, maar we beloven dat het meer dan de moeite waard zal zijn.

Wanneer: zaterdag 14 oktober 2023
Waar: Grote Kerk Hilversum
Doel: God groot maken, Hem alle eer geven en Zijn liefde delen tijdens de Sing-in 

Gaan we jou zien en horen op 14 oktober ‘23? Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in.

Met muzikale groet,
Gospelkoor Edoza