Groepsactiviteit op afspraak

De herdenking in december van de brand van de Grote Kerk in 1971 heeft een onverwacht gevolg. Vanwege coronamaatregelen moesten activiteiten geannuleerd worden, maar de belangstelling was bij velen toch wel gewekt. Nog steeds ontvangen we aanvragen voor de escaperoom en een presentatie of rondleiding door de kerk. Dat is nu het hele jaar door mogelijk!

Onder de indruk
Belangstellende groepen kunnen op afspraak komen voor een rondleiding, de escape room, een presentatie over de kerkbrand en geschiedenis van de Grote Kerk of een combinatie van activiteiten. Onlangs hebben verschillende groepen de kerk bezocht: jongeren, ondernemers, collega's, families en verenigingen. Reacties zijn zonder uitzondering positief. ‘Wat mooi dat dit gebouw er staat en wat een indrukwekkende geschiedenis die zo verbonden is met Hilversum.’ Bezoekers raken ook onder de indruk van de historische plek. De rondleiders maken duidelijk dat de Grote Kerk weliswaar een rijksmonument is maar geen museum. Het is de plek van een actieve christelijke gemeente, midden in Hilversum.

Wil je samen met een groepje vrienden, collega’s, buren of familieleden kennismaken met de bijzondere historie van de Grote Kerk, informeer dan via dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar de mogelijkheden.

Richttijd voor een compleet programma inclusief pauze met koffie en thee is twee uur. Afhankelijk van de groepsgrootte en het programma kan hiervan worden afgeweken. Groepsgrootte: vanaf 6 personen. Datum en tijd van dit uitje in overleg; ochtend, middag of avond, doordeweeks of in het weekend. Voor het programma wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Contact: Richard Hoff en Simone Lamain, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.